A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відбувся семінар-тренінг для вчителів фізичної культури майбутніх 5 класів НУШ

Дата: 18.05.2022 15:34
Кількість переглядів: 256

18 травня 2022 року в онлайн-режимі було проведено семінар-тренінг для вчителів фізичної культури, які читатимуть свій предмет в 5 класах Нової української школи у 2022-2023 навчальному році. Викладач Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, методист відділу виховної роботи Сагайко Володимир Сергійович звернув увагу педагогів на ціннісні орієнтири базової середньої освіти, структуру модельних програм. Одне з нововведень НУШ – модельна навчальна програма. Її основне завдання – не здійснювати спортивну підготовку учнів, а розвивати їхні фізичні якості. Програма містить понад 35 варіативних модулів із різних видів спорту. Які саме використовувати в роботі, обиратиме сам вчитель. Вчитель самостійно може обрати той вид спорту, який вважає доцільним, орієнтуючись на зацікавлення учнів та матеріально-технічну базу навчального закладу.

      За результатам даної зустрічі 22 учасники семінару – вчителі фізичної культури закладів освіти Маневицької селищної ради отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

      Висловлюємо щиро вдячність Волинському ІППО за сприяння у проведенні даного семінару для педагогів  Маневицької громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора