A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 10.06.2022 10:44
Кількість переглядів: 58

Шановні освітяни, учні, батьки!

Вітаю вас із завершенням навчального року, який подарував школярам нові знання, враження, почуття. Він видався нелегким, наповненим викликами й хвилюваннями, та вкотре показав мудрість, силу та наполегливість усіх учасників навчального процесу.

Цей рік наповнив учителів та батьків гордістю за виховання справжніх патріотів своєї Батьківщини.

Дорогі випускники! Перед вами відкривається шлях у доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір, і нехай він буде завжди вірним. Але не бійтесь помилятися, робити висновки і гордо крокувати далі, адже це і є ваш життєвий досвід. Нехай попереду на вас чекають нові вершини та досягнення, а стежини будуть світлими й радісними, хай усі ваші ідеї, мрії та задуми збуваються і надихають на нові звершення.

Завжди з повагою згадуйте своїх вчителів за те вічне, розумне, добре, що вони посіяли у ваших душах. Несіть у світ мир, спокій і радість, та не забувайте інколи обертатись назад, згадуючи стіни рідної школи, батьківський поріг та красу своєї маленької батьківщини.

Глибока вдячність педагогом та батькам за самовіддану працю, надійну підтримку, мудрість, безмежну любов, злагоду й порозуміння, які ви подарували дітям.

Усім зичу міцного здоров’я, чудового відпочинку, сповненого новими яскравими, незабутніми враженнями. А головне – бажаю, щоб це літо подарувало нам радість мирного неба та Перемогу!

Зі святом вас, дорогі друзі! Слава Україні!

 

З повагою,

начальник відділу освіти,

молоді та спорту Маневицької селищної ради

Валерій МАРЧУК


« повернутися

Вхід для адміністратора