A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Діти Героїв із Маневицької ТГ безкоштовно оздоровлюються у дитячому таборі «Артек-Карпати-Буковель»

Дата: 21.07.2022 11:19
Кількість переглядів: 270

У воєнні тяжкі для України часи надважлива підтримка дітей, яким довелося меншою чи більшою мірою відчути на собі стрес війни, біль втрати, або ж страх за життя рідних. З цією метою Маневицька селищна рада відправляє на відпочинок дітей загиблих, поранених, зниклих безвісти військовослужбовців Маневицької ТГ у зонах АТО, ООС та на сучасній війні з росією. Діти Маневицької громади будуть відпочивати та оздоровлюватись у дитячому таборі «Артек-Карпати-Буковель» (с. Поляниця Яремчанської міської ради Івано-Франківської області). Перша група дітей уже повернулася задоволена додому, відбувши заїзд із 1 по 14 липня 2022 року. Друга група готується до заїзду із 29 липня по 11 серпня 2022 року.

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» бере на себе зобов’язання із повної оплати вартості послуг з перевезення групи та відпочинку в таборі.

Діти Героїв із Маневицької ТГ проживатимуть у комфортабельних дерев’яних котеджах «Bukovel Hotel» (3*) з усім необхідним оснащенням, будуть під опікою професійних вожатих табору та медперсоналу. У таборі на дітей чекає збалансоване п’ятиразове харчування, розвиток, відпочинок та гарний настрій.


« повернутися

Вхід для адміністратора