A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Проводиться конкурс "Рідна мова калинова"

    На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради від 07.02.2024 року №51 організовано  конкурс "Рідна мова калинова" до Міжнародного дня рідної мови. Тематика поезії: "Рідна мова - головний чинник існування нації". Мова є душею нації, її генетичним кодом.

14:59 23.02.2024

Розпочато ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

 22 лютого 2024 року на базі ДЮСШ та Маневицького ліцею № 2 Маневицької селищної ради проведено змагання з волейболу серед юнаків в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Шість команд закладів загальної середньої освіти громади зареєструвалися та взяли участь у цих змаганнях. Майже 60 учнів показували свою майстерність володіння м’ячем. За результатами ігор ІІІ місце у змаганнях посіла команда Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка (вчитель фізичної культури Кедик Леонід), ІІ місце виборола команда ОЗЗСО «Троянівський ліцей» (вчитель фізичної культури Квач Сергій), а переможцем другого етапу змагань стала команда ОЗЗСО «Цмінівський ліцей» (вчитель фізичної культури Чернюк Ігор), яка і буде представляти нашу громаду на третьому етапі змагань. Всі команди нагороджені грамотами, а гравці медалями відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради.

16:34 22.02.2024

У закладах освіти Маневицької селищної ради вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

В Україні 20 лютого вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вони загинули за свободу, честь та волю, за право залишатися українцем на своїй власній українській землі. Пам’ять про Героїв Небесної Сотні та про усіх загиблих за Україну житиме вічно у нас та в усіх наступних поколіннях. В цей день відзначається увічнення великої людської, громадянської, національної відваги та самовідданості, сили духу та стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

16:23 20.02.2024

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

16 лютого 2024 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Вітаємо Корнись Христину, ученицю 9 класу Чарторийського ліцею, яка зайняла ІІ місце та Мельник Анну, ученицю 8 класу Маневицького ліцею імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце. Висловлюємо подяку Корнись Олені Олександрівні, вчителю історії Чарторийського ліцею та Гладких Тетяні Петрівні, вчителю історії Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка за  результативну підготовку учнів до обласної олімпіади з історії.   Бажаємо талановитим учням та керівникам творчих успіхів, нових звершень  та перемог!

14:43 19.02.2024

Відбулась нарада вчителів фізичного виховання

     15 лютого 2024 року в приміщенні відділу освіти, молоді та спорту проведено нараду з вчителями фізичного виховання Маневицької селищної ради.  Клімчук Руслан Васильович, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту ознайомив всіх присутніх з термінами та умовами проведення спортивних ігор школярів Маневицької селищної ради у 2024 році. Було визначено учасників змагань, види спорту та умови проведення змагань. Проаналізували виступи школярів Маневицької громади в минулорічних обласних змаганнях. Також, обговорили підготовку та умови проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти на 2023/2024 навчальний рік.

16:58 15.02.2024

Оголошено літературний конкурс до Міжнародного дня рідної мови

Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради в рамках  Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого, оголошує проведення дистанційного  літературного конкурсу «Рідна мова калинова». Головною метою Конкурсу є сприяння розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання в суспільстві ; заохочення  усіх жителів Маневицької громади до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації, розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу, формування патріотичних почуттів засобами літературного слова.

16:48 13.02.2024

Вітаємо переможця та призерів обласних олімпіад з біології та інформаційних технологій

9 та 10 лютого 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій та біології. Вітаємо переможця та призерів олімпіад: Дерлюка Артура, учня 11 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, який зайняв І місце з інформаційних технологій та Олексюк Віолетту, ученицю 9 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце. Також вітаємо Філюк Софію, ученицю 8 класу Будківського ліцею, яка зайняла ІІ місце з біології та Стрельчук Вікторію, ученицю 9 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце з біології.

16:06 12.02.2024

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

9 лютого 2024 року у Центрі культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради.У колегії взяли участь керівники закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, позашкільної освіти, а також заступники керівників.

19:19 09.02.2024

Вітаємо призера обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

6 лютого 2024 року  відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Вітаємо Малишко Маргариту, ученицю 10 класу Маневицького ліцей №1, яка зайняла ІІ місце. Висловлюємо подяку Мізюку Миколі Івановичу, вчителю географії Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка за  підготовку учениці до обласної олімпіади з екології. Бажаємо успіхів, нових звершень та перемог! 

15:09 07.02.2024

Вхід для адміністратора