A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Вітаємо призера обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

6 лютого 2024 року  відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Вітаємо Малишко Маргариту, ученицю 10 класу Маневицького ліцей №1, яка зайняла ІІ місце. Висловлюємо подяку Мізюку Миколі Івановичу, вчителю географії Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка за  підготовку учениці до обласної олімпіади з екології. Бажаємо успіхів, нових звершень та перемог! 

15:09 07.02.2024

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з математики та правознавства

Нещодавно відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та правознавства. Вітаємо учнів закладів освіти Маневицької селищної ради, які стали призерами : Козюк Дарину, ученицю 10 класу Маневицького ліцею №2, яка зайняла ІІІ місце з математики та Дерлюка Юхима, учня 11 класу Будківського ліцею, який зайняв ІІІ місце з правознавства. Висловлюємо подяку Сопронюк Світлані Миколаївні, вчителю математики Маневицького ліцею №2 та Семенюк Юлії Андріївні, вчителю правознавства Будківського ліцею за  підготовку учнів до обласної олімпіади з математики та правознавства. Бажаємо учасникам та наставникам успіхів, нових звершень та досягнень! 

13:11 31.01.2024

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

24 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Вітаємо призерів олімпіади: Крисик Марію, ученицю 11 класу Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, яка зайняла ІІІ місце та Невидюк Ангеліну, ученицю Маневицького ліцею №2, яка теж зайняла ІІІ місце. Висловлюємо подяку Ткачук Тетяні Миколаївні, вчителю англійської мови Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка та Конопатській Наталії Михайлівні, вчителю англійської мови Маневицького ліцею №2 за якісну та результативну підготовку учнів до обласної олімпіади з англійської мови. Бажаємо учасникам та наставникам успіхів, нових звершень та перемог! 

16:16 29.01.2024

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії та фізики

У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти м.Луцьк відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з хімії та фізики. Щиро вітаємо Гапонюк Надію, ученицю 9 класу ОЗЗСО "Троянівський ліцей", яка зайняла ІІІ місце з хімії.

20:09 21.01.2024

Вхід для адміністратора