A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Події

Результати ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з історії та хімії

   1 та 2 грудня 2023 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії та хімії, в якому взяли участь 36 учнів 8-11 класів з історії та 16 учнів 7-11 класів з хімії. Щиро вітаємо усіх призерів, учасників олімпіад і вчителів, які підготували переможців.

16:00 05.12.2023

Заклади дошкільної освіти Маневицької селищної ради отримали гуманітарну допомогу від фонду ООН ЮНІСЕФ

За сприяння Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні заклади дошкільної освіти Маневицької селищної ради отримали навчально-розвивальні матеріали щодо ментального здоров’я, гігієни та мінної безпеки. Матеріали згруповані за тематиками в боксах під назвою «НУМО, відкривай та розвивай!». Навчальні матеріали розраховані для батьків, вихователів та вчителів для проведення тематичних занять з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку. Бокси розраховані на 30 дітей. Висловлюємо вдячність управлінню освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації за сприяння в отриманні матеріалів!

16:08 29.11.2023

Результати ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства та інформаційних технологій

  25 листопада 2023 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства та інформаційних технологій, в якому взяли участь 11 учнів 9-11 класів з правознавства та 26 учнів 8-11 класів з інформаційних технологій. Щиро вітаємо усіх учасників олімпіад, призерів і вчителів, які підготували переможців.

10:40 28.11.2023

Розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

25 листопада 2023 року у онлайн форматі розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навальних предметів. Стартували олімпіади з виконання учнями олімпіадних завдань з правознавства та інформаційних технологій. У  ІІ етапі учнівських олімпіад  з правознавства взяли участь 11 учнів 9-11 класів, з інформаційних технологій – 26 учнів 8-11 класів. У грудні буде проведено ІІ етап олімпіад з історії, української мови та літератури, хімії, інформатики, географії, астрономії, англійської та німецької мови, математики, екології, фізики, біології та трудового навчання. Бажаємо учасникам ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад успіхів та натхнення!

15:19 27.11.2023

Відбувся ІІ етап XXІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

18 листопада у онлайн форматі відбувся ІІ етап XXІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради. Мета проведення Конкурсу - сприяння  утвердження  статусу української мови як державної,  піднесення її престижу,  виховання у учнівської молоді поваги до мови свого народу. Учасниками заходу були 85 учнів 3-11 класів закладів загальної середньої освіти.

12:58 21.11.2023

Учні закладів освіти та їх наставники взяли участь у обласній "Літературній вітальні"

17 листопада 2023 року у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків м.Луцька з ініціативи Волинської обласної Малої академії наук відбулась святкова «Літературна вітальня», під час якої обласними нагородами були відзначені переможці обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині, в якому взяли участь близько трьох сотень школярів з майже усіх територіальних громад області. 70 з них визнано переможцями у номінаціях: «Проза», «Поезія», «Казка» і «Журналістика». Серед нагороджених - учні закладів освіти Маневицької селищної ради та їх наставники. Дипломи ІІІ ступеня управління освіти і науки Волинської обласної адміністрації у номінації «Журналістика» отримали Ляшук Анастасія, учениця 10 класу Маневицького ліцею №2 та Шкарлат Сніжана, учениця 11 класу Оконського ліцею. Також за підготовку переможців Конкурсу грамотами Управління відзначені: Воронюк Лілія Анатоліївна, вчитель української мови та літератури Маневицького ліцею №2 і Яцюк Людмила Василівна, вчитель української мови та літератури Оконського ліцею.

19:03 20.11.2023

Відбувся турнір пам'яті С.В.Лазарєва

17 листопада 2023 року у Маневицькій дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся турнір з футзалу, присвячений пам'яті С.В. Лазарєва. Учасниками турніру були  хлопчики 2014 р.н. і молодші, які продемонстрували майстерну тактику гри.

20:11 17.11.2023

Відбувся відбірковий етап фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games»

16 листопада 2023 року на базі Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відбірковий етап V  фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games». У заході взяли участь  учні Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка та Маневицького ліцею №2. Захід проводився з метою  впровадження інноваційних підходів до проведення уроків фізичної культури в закладах освіти; збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичної культури та популяризації здорового способу життя серед учнів.  Програма змагань включала  різні види естафет.

11:26 17.11.2023

Результати ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

11 листопада 2023 року відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради, в якому взяли участь 66 учнів 5-11 класів.  За рішенням журі визначені  результати ІІ етапу Конкурсу. Щиро вітаємо усіх учасників Конкурсу, призерів та вчителів, які підготували переможців.

09:13 14.11.2023

Вхід для адміністратора