A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Участь педагогів Маневиччини в освітньому форумі «Освітній фронт: виклики та рішення в умовах воєнного стану»

Навіть у літній період відпусток педагоги Маневиччини не забувають про самоосвіту та активно працюють над власним професійним розвитком. Наші педагоги Кудкудак Марія Василівна і Клець Мирослава Миколаївна з Будківського ліцею , Білітюк Світлана Степанівна і Мельник Ольга Анатоліївна з Цмінівського ліцеїю взяли участь в освітньому форумі «Освітній фронт: виклики та рішення в умовах воєнного стану», який відбувся 16 червня у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

15:07 19.06.2023

6 - 8 червня 2023 року у Вроцлаві (Республіка Польща) пройшов 30-годинний курс для вчителів англійської мови

6 - 8 червня 2023 року у Вроцлаві (Республіка Польща) пройшов 30-годинний курс для вчителів англійської мови "Навчання у важкі часи" (“Teaching and Learning in Difficult Times”), організований Британською Радою. Вибрані вчителі англійської мови з усієї України взяли участь у тренінгу. Серед них і педагог з Маневицької громади - вчителька англійської мови Маневицького ліцею № 2 Малюга Іванна Михайлівна. Упродовж трьох днів учасники курсу вчилися долати стрес та психологічні травми, працювати з учнями у такі непрості часи, створювати безпечне освітнє середовище та позитивну атмосферу в класі й на уроці. Педагоги мали змогу попрацювати на спільних зустрічах, знайомлячись із різноманітними прийомами й техніками. За словами Іванни Михайлівна, навчання було цікавим, насиченим, а тематика - актуальною в цей час. Педагоги сповнені нових ідей повернулися в Україну, отримавши сертифікати про підвищення фахового рівня, а отриманими знаннями та вміннями будуть ділитися з учнями та колегами. Щиро вдячні Британській Раді BritishCouncilUkraine , яка підтримує українських учителів англійської мови.

14:24 13.06.2023

Відбувся семінар-практикум «Формування інноваційної компетентності педагогів»

9 червня 2023 року було проведено семінар-практикум «Формування інноваційної компетентності педагогів» для педагогів Маневицької громади у онлайн-форматі на платформі Google-meet. Зустріч відбулась відповідно до плану роботи КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради з метою формування професійної компетентності педагогів з питань впровадження новітніх технологій, створення та підтримки інновацій у закладі загальної середньої освіти.

15:40 09.06.2023

Педагоги Маневиччини пройшли семінар-тренінг «Реалізація інноваційних підходів НУШ при організації освітнього процесу з хімії»

07 червня 2023 року для педагогів, що викладають хімію та біологію у закладах освіти Маневицької селищної ради, було проведено семінар-тренінг «Реалізація інноваційних підходів НУШ при організації освітнього процесу з хімії» у онлайн-режимі.  24 педагоги Маневиччини проходили тренінг відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку за сприяння кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів ВІППО. Модератор зустрічі колег – консультант Маневицького ЦПРПП Лукашук Володимир; укладач програми, спікер – Кащенюк Мирослава Ростиславівна, методист   Волинського інституту після дипломної педагогічної  освіти.

09:27 08.06.2023

Вшанування учасників всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2023"

2 червня 2023 року в актовій залі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження педагогів Волинської області, які були учасниками, лауреатами та переможцями всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».

15:20 05.06.2023

Відбулася професійна зустріч спільноти педагогів-організаторів на тему «Євроінтеграція молоді засобами міжнародної співпраці закладу освіти»

19 травня на базі Костюхнівського ліцею відбулася професійна зустріч спільноти педагогів-організаторів ЗЗСО Маневицької селищної ради на тему «Євроінтеграція молоді засобами міжнародної співпраці закладу освіти».

11:40 22.05.2023

16 травня відбулася зустріч професійної спільноти вчителів-словесників «Компетентнісний підхід - шлях від дитини до інноваційної особистості на уроках української мови та літератури»

16 травня відбулася зустріч професійної спільноти вчителів-словесників на базі Великояблуньківського ліцею Маневицької селищної ради. Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагоги пройшли методичний практикум «Компетентнісний підхід - шлях від дитини до інноваційної особистості на уроках української мови та літератури».

15:11 17.05.2023

Вхід для адміністратора