A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Участь в проєкті "Ядерна школа РАЕС"

   За співпраці ВП «Рівненська АЕС» у 2023-2024 навчальному році 25.03.2024р. учні закладів загальної середньої освіти Маневицької громади взяли участь у проєкті «Ядерна школа РАЕС», який є унікальним та важливим елементом профорієнтації молоді. Головною метою проєкту є поширення знань про атомну енергетику, формування потенційного кадрового резерву Рівненської АЕС та підготовка майбутніх енергетиків ще зі шкільної лави.

09:24 26.03.2024

Попередження торгівлі людьми в освітньому середовищі під час воєнного стану

Під час повномасштабної війни злочин "торгівля людьми" актуалізувався, збільшилися ризики для людей потрапити в ситуації експлуатації. Тому, 21 березня 2024 року, для освітян Маневицької ТГ був проведений онлайн - семінар на тему "Попередження торгівлі людьми в освітньому середовищі під час воєнного стану", який організували КУ "ЦПРПП" Маневицької селищної ради та провели експерт Коаліції Віктор Вальчук, регіональна координаторка Ніна Пахом'юк разом з партнерами. Також допомагала в організації та проведенні семінару методист навчально-методичного відділу Волинського регіонального центру підвищення кваліфікації Лариса Касьян.

09:22 22.03.2024

Участь у тренінгу "Жіноче лідерство як ресурс розвитку громади"

   15 березня працівники КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради мали змогу відвідати тренінг «Жіноче лідерство як ресурс розвитку громади». «Лідерство – це мистецтво спонукати людей робити те, що потрібно, причому робити це із задоволенням», – писав Дуайт Д. Ейзенхауер. У будь-який час лідерство – це виклик й водночас велика нагода проявити лідерські якості.      

14:50 18.03.2024

15 березня 2024 року проведено сертифікований семінар-практикум «Здоровий спосіб життя в козацькій традиції»

   15 березня 2024 року в онлайн-режимі проведено сертифікований семінар-практикум «Здоровий спосіб життя в козацькій традиції». Розробник програми – Камінська Валентина Василівна, методист відділу освітньої та інноваційної діяльності Волинського ІППО, спікер – Поліщук Наталія Анатоліївна – завідувач відділу освітньої та інноваційної діяльності Волинського ІППО, Нечепа Надія Анатоліївна – методист відділу освітньої та інноваційної діяльності Волинського ІППО.

11:55 18.03.2024

Запрошуємо на онлайн-семінар "Попередження торгівлі людьми під час воєнного стану"

КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради запрошує практичних психологів, соціальних педагогів, заступників з виховної роботи, класних керівників та інших педагогів на онлайн-семінар який відбудеться за організації громадської організації «Волинські перспективи» 21 березня 2024 року, об 11:00 годині на тему «Попередження торгівлі людьми в освітньому середовищі під час воєнного стану».

08:44 15.03.2024

Участь у благодійному заході

КУ"ЦПРПП" та відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради долучилися до благодійного ярмарку "Щедра Масниця", представники скуштували смачних млинців та доєдналися до збору на дрони FPV для 100-ї бригади ЗСУ.

08:39 15.03.2024

Вітаємо педагогічних працівників — переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості».

4 березня 2024 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося підсумкове засідання журі та оргкомітету ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у 2023/2024 навчальному році. Відповідно до рішення журі визнано переможців ІІ (обласного) етапу. У військово-патріотичному напрямі позашкільної освіти перемогла Іщик Алла Миколаївна, керівник гуртка комунальної установи «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради», педагог,заступник з виховної роботи Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка Маневицької селищної ради.

15:58 14.03.2024

Відбулося відкриття ХХІХ обласної виставки дидактичних та методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині"

12 березня у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося відкриття ХХІХ виставки дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».

15:38 14.03.2024

Вхід для адміністратора