A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

«Майстерність сучасного уроку фізики: методи та підходи до навчання»

   20 лютого на базі Маневицького ліцею №2 для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради було проведено семінар-практикум «Майстерність сучасного уроку фізики: методи та підходи до навчання» в очно-дистанційному форматі. Вітальним словом та побажанням педагогам плідної праці, розпочала зустріч директор ліцею Будь Оксана Василівна. 

09:47 21.02.2024

Новітні технології як засіб проведення сучасного уроку інформатики

   Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради 15 лютого 2024 року в онлайн-форматі був проведений семінар-практикум для вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради «Новітні технології як засіб проведення сучасного уроку інформатики».

15:52 16.02.2024

Відбувся семінар-тренінг "Система національно-патріотичного виховання у сучасному освітньому закладі"

     8 - 9 лютого 2024 року в онлайн-форматі відбувся дводенний 8-годинний  семінар-тренінг «Система національно-патріотичного виховання у сучасному освітньому закладі ». Розробник програми, спікер – Миць Мар'яна Ярославівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів  Волинського ІППО.

08:54 12.02.2024

Проведено онлайн семінар-практикум для вчителів географії

    Згідно з планом роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 31 січня 2024 року проведено онлайн семінар-практикум вчителів географії на тему «Використання інтерактивних карт, як новітній підхід в організації навчання на уроках географії».

15:52 01.02.2024

Відбулось засідання спільноти асистентів вчителя «Діяльність команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами»

30 січня 2024 року було проведено засідання спільноти асистентів вчителя на тему «Діяльність команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами». Семінар проводився в очній формі, а педагоги, які бажали отримати практичні навички з написання протоколів команд супроводу приєднувалися до спільної зустрічі в онлайн-режимі. Розпочали засідання вітальними словами Терещенко Леся Іванівна, психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради та Каліс Ніла Павлівна, фахівець КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Маневицької селищної ради, які окреслили діяльність команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами, вказавши на нормативно-правову документацію для використання в роботі.

15:55 31.01.2024

Вхід для адміністратора