A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Участь у тренінгу «Налагодження міжвідомчої взаємодії для попередження та протидії торгівлі людьми в територіальних громадах Волинської області»

Війна  негативно вплинула на українців  і внаслідок цього всього посилилися ризики для людей потрапити в ситуації торгівлі людьми чи експлуатації.

09:29 11.01.2024

Асистента в інклюзивному просторі – це важливий крок у напрямку подальшого розвитку особливої дитини, її успішної соціалізації, а також розбудови якісної інклюзивної освіти закладу освіти

Навіть у період канікул педагоги Маневиччини активно працюють над власним професійним розвитком. Асистенти вчителів Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка зібрались обговорити питання щодо нормативно-правових документів, які регулюють процес інклюзивного навчання. Голова спільноти асистентів Мельникович Юлія Дмитрівна та психолог КУ "ЦПРПП" Маневицької селищної ради Терещенко Леся Іванівна провели дискусійну розмову з педагогами, визначивши деякі проблемні питання та обговорили шляхи їх вирішення. Роль асистента учителя у роботі інклюзивного класу є надзвичайно важливою і полягає в організації умов для успішного включення учня з особливими освітніми потребами в середовище закладу освіти. Асистент – це посередник між дитиною та іншими учасниками освітнього процесу. Тому, наявність асистента в інклюзивному просторі та його функціональні обов’язки – це важливий крок у напрямку подальшого розвитку особливої дитини, її успішної соціалізації, а також розбудови якісної інклюзивної освіти закладу освіти зокрема та цілої громади загалом. Щиро дякуємо асистентам учителів за нелегку працю, відкритість до змін та добрі серця!

10:56 05.01.2024

З Новим роком!

Шановні колеги! Від щирого серця вітаємо вас з Новим роком! Бажаємо світла і тепла вашим оселям, надії й любові вашим серцям, здоров’я і невичерпної енергії вашим родинам! Миру, злагоди й перемоги!

08:45 01.01.2024

Семінар учителів іноземної мови

28 грудня 2023  року був проведений онлайн-семінар вчителів іноземної мови «Ефективні методи викладання як основна складова успішного оволодіння іноземною мовою».

18:54 30.12.2023

Вхід для адміністратора