A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Організація та проведення педагогічних заходів

Відбувся семінар з вчителями історії та правознавства приурочений до Дня Гідності та Свободи України

   21 листопада 2023 року відбувся науково-практичний семінар учителів історії та правознавства «Скорботне ХХ століття: трагедії голоду в Україні. Революція Гідності: на шляху до історії» на базі Маневицького краєзнавчого музею.  

14:13 22.11.2023

З нагоди Міжнародного дня логопеда відбулося засідання логопедів та дефектологів на тему «Нетрадиційні методи терапії в логопедичній роботі»

14 листопада 2023 року, з нагоди Міжнародного дня логопеда, було проведено засідання спільноти логопедів та дефектологів  на тему «Нетрадиційні методи терапії в логопедичній роботі».

09:58 16.11.2023

Відбувся онлайн-семінар з основ безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів

   9 листопада 2023 року проведено онлайн-семінар з учителями предмету «Основи здоров’я» на тему: «Основи безпечної поведінки за наявності вибухонебезпечних предметів», організатором якого є КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». Розпочала зустріч вітальним словом консультантка Іщик Юлія та нагадала про зміни в атестації педагогічних працівників згідно нового положення, також озвучила  важливість участі в обласній виставці  дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині», де вчителі можуть показати свої напрацювання і творчі підходи до роботи на уроках.    Подальшу роботу з учасниками семінару продовжив провідний інспектор відділу організації профілактичної роботи Камінь-Каширського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області капітан служби цивільного захисту – Мифанік Степан. Він розповів про вибухонебезпечні предмети, їх види та принципи роботи, про можливі наслідки їх дії та правила поведінки при їх виявленні. Зауважив на необхідності дотримання правил поводження з вибухонебезпечними предметами, а також правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях.    По завершенню семінару педагоги мали змогу задати питання та висловити власні думки з цього приводу. Степан Петрович озвучив  пропозицію щодо необхідності проведення навчально-пізнавальних уроків з інформування про мінну небезпеку, які допомогли б дітям здобути знання, уміння та навички безпечної поведінки при знаходженні вибухонебезпечних предметів та речовин. Особлива увага була приділена тому, що діти не розуміють всієї небезпеки в разі виявлення цих предметів і можуть ставити під  загрозу власне життя. Адже, на превеликий жаль, сьогодні вся Україна постраждала від ворожого нападу та має багато небезпечних територій, тож пам’ятаймо про правила безпеки і розповідаймо про них дітям.       Бережімо своє життя! Бережімо життя своїх близьких! Бережімо життя своїх дітей! Щира вдячність нашому спікеру за змістовний виступ.

15:39 09.11.2023

Участь учениці Маневицького ліцею №2 у конкурсі

Вкотре за ініціативи Первинної профспілкової організації та управління інформації та звʼязків з громадськістю РАЕС проведено конкурс науково-дослідницьких робіт «Мій рідний край - моя історія жива». В якому взяла участь учениця Маневицького ліцею №2 Мефанік Катерина Сергіївна та стала його переможецею. У вівторок для вручення винагороди, грамоти та подарунків до ліцею завітали представники Рівенської АС: голова профспілки Іван Мельник та заступник начальника інформації та зв’язків з громадськістю Ірина Жук. Вітаємо нашу Катрусю з перемогою.

15:23 09.11.2023

Участь юних науковців маневиччини в обласному турнірі юних хіміків

           1 листопада 2023 року на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся обласний турнір юних хіміків, який організовувала  Волинська обласна Мала академія. На обласний турнір прибуло 14 команд, серед яких була наша команда учнів закладів загальної середньої освіти Маневицької громади. Цьогорічна команда складалась з учнів Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка та Маневицького ліцею № 2:

12:22 06.11.2023

Вхід для адміністратора