A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відбувся онлайн-семінар керівників гуртків образотворчого та декоративноужиткового мистецтва «Розвиток творчого потенціалу особистості на кращих зразках образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва»

Дата: 22.04.2021 16:35
Кількість переглядів: 101

На базі Маневицького центру творчості дітей та юнацтва спільно із Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів 22.04.2021 року відбувся онлайн-семінар керівників гуртків образотворчого та декоративноужиткового мистецтва «Розвиток творчого потенціалу особистості на кращих зразках образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва».

Програмою онлайн-семінару передбачено:

- аналіз роботи гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтво у закладах загальної середньої, позашкільної освіти;

- обговорення проблемних питань з удосконалення творчого потенціалу дітей у процесі освітньої діяльності засобами образотворчого та декоративноужиткового мистецтва;

- оволодіння навиками образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва із застосуванням інноваційних технологій;

- обмін досвідом (творча майстерня: робота з гуртками та студіями образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва).

Участь в онлайн-семінарі взяли директори закладів позашкільної освіти, керівники гуртків студій образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Відкрила обласний онлайн-семінару Оксана Дідик, директор Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

Усіх учасників онлайн-семінару привітала  Валентина Буско, начальник відділу освіти, молоді і спорту Маневицької селищної ради.

Знайомство із ЗПО «Країна творчості» онлайн-відео – екскурсія із Маневицьким центром творчості дітей та юнацтва провела Валентина Ковальчук, директор Маневицького центру творчості дітей та юнацтва.

З досвіду роботи «Формування творчої особистості засобами декоративно – ужиткового

мистецтва» поділилася Валентина Ковальчук, директор Маневицького ЦТДЮ.

Учасники переглянули майстер-класи: «Виготовлення елементів для декоративного панно в комбінованій техніці (аплікація, ниткографіка)», який провела Людмила Павлюк, керівник студії «Дитячий вернісаж»  та «Виготовлення листівки з використанням техніки розпису по тканині», проведений Оксаною Мельник, керівником зразкової художньої студії «Чарівна палітра» ЦТДЮ.

Педагоги відвідали онлайн фрагмент заняття на тему: «Великодня композиція у віночку з використанням «любительських яєць» у зразковій школі художніх ремесел «Полісяночка», керівник Ніна Бусел.

По завершенню підведені підсумки онлайн-семінару.

 Із відеоматеріалами можна познайомитись за посиланнями та на сторінці Маневицького ЦТДЮ у фейсбук:

https://youtu.be/kABeIKMGN7U Знайомство із ЗПО «Країна творчості» 

 

https://youtu.be/Er3rQBARxa0 Майстер-клас: «Виготовлення елементів для декоративного панно в комбінованій техніці (аплікація, ниткографіка)».

 

https://youtu.be/lp3d2IiDu3M Фрагмент заняття на тему: «Великодня композиція у віночку з використанням «любительських яєць».

https://youtu.be/jrJZKeCqZRU Майстер-клас: «Виготовлення листівки з використанням техніки розпису по тканині».


« повернутися

Вхід для адміністратора