A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Круглий стіл "Самоосвіта та підвищення кваліфікації вчителя української мови та літератури: інструменти та підходи"

Дата: 21.05.2021 10:25
Кількість переглядів: 634

20 травня, у Всесвітній день вишиванки, у відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради відбувся круглий стіл «Самоосвіта та підвищення кваліфікації вчителя української мови та літератури: інструменти та підходи». У заході взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Буско В. М., директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Кушко О. Л., консультант Центру Сахнік Я. О., вчителі української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Маневицької селищної ради.

Учасниками було розглянуто питання самоосвіти та підвищення кваліфікації вчителів української мови та літератури.

Сахнюк О. В. та Миткалик Т. В. вчителі української мови та літератури Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка поділилися власним досвідом проведення сучасного уроку в умовах компетентнісного навчання. Сахнік Я. О. акцентувала увагу на розгляді освітніх онлайн-сервісів та мобільних додатків на уроках. Також учасники заходу переглянули поетичний відео-флешмоб до Всесвітнього дня української вишиванки, який підготували працівники відділу освіти та Центру. Було створено спільноту словесників.

Отже, наші педагоги продовжують знайомитися з новими вимогами сучасної освіти, оцінюють власну практику в контексті освітніх новацій, вчаться створювати якісне освітнє середовище.

ФОТОАЛЬБОМ ПОДІЇ


« повернутися

Вхід для адміністратора