A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Онлайн-семінар "Дії громад у міжнавчальний період щодо підвищення якості освітніх послуг. Інституційний аудит. Стратегія розвитку освіти"

Дата: 11.06.2021 09:19
Кількість переглядів: 98

10 червня 2021 року відбувся  онлайн-семінар " Дії громад у міжнавчальний період щодо підвищення якості освітніх послуг. Інституційний аудит. Стратегія розвитку освіти", організований Рівненським регіональним офісом "Програми «U-LEAD з Європою". У семінарів взяла участь директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради Оксана Кушко.

З докладною та цікавою інформацією виступали Руслан Сивий, керівник регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою», Ірина Нагорна, радниця з реформування освіти, Сергій Дятленко, експерт з освіти, Алевтина Седоченко, експертка з освіти та Олена Заплотинська, керівниця ініціативи із забезпечення якості освіти проєкту SURG(e). Було обговорено такі питання: заходи для покращення організації освітнього процесу в умовах карантинних обмежень – плани на міжнавчальний період; інституційний аудит: що це і як це допоможе громаді у розбудові якісної; стратегія розвитку освіти. 

Дякую за такий маштабний семінар, який об'єднав 6 областей західного хабу та дав відповіді на питання, які хвилюють освітян. Із задоволенням чекаємо наступних зустрічей!


« повернутися

Вхід для адміністратора