A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Онлайн-семінар «Технології організації і супроводу діяльності школярів з підготовки до математичних змагань»

Дата: 22.06.2021 12:28
Кількість переглядів: 249

   22 червня 2021 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників було проведено онлайн-семінар  «Технології організації і супроводу діяльності школярів з підготовки до математичних змагань (олімпіад, турнірів, конкурсів)».

   Лукашук Володимир Лук'янович, консультант із природничо-математичних та спортивно-технологічних питань, відкрив семінар, обгрунтувавши його тему і мету. Директорка Центру Оксана Кушко привітала усіх учасників зі святою Трійцею та Днем батька, також розкрила суть, завдання та перспективний план розвитку Центру.

   На зв'язку із учасниками зустрічі була доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів Волинського ІППО, кандидатка педагогічних наук Трачук Тетяна Володимирівна, яка виступила із доповіддю "Вдосконалення інноваційної компетентності вчителя математики щодо організації супроводу пізнавальної діяльності школярів за індивідуальною освітньою траєкторією".

   В ході семінару було утворено професійну спільноту вчителів математики та обрано голову спільноти - Панько Світлану Василівну, вчителя математики Маневицького ліцею №2.

   Також на семінарі педагоги-математики дуже вдало обмінялись досвідом. Із цікавою та потрібною інформацією виступили наступні вчителі: Нерубайло Світлана Йосипівна, вчитель математики Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, "Софізми на уроках математики"; Сопронюк Світлана Ростиславівна, вчитель математики  Маневицького ліцею №2, "ЗНО з математики: поради, типові помилки"; Гладун Анастасія Вікторівнавчитель математики Опорного закладу загальної середньої освіти "Троянівський ліцей", "Використання математичних головоломок для розвитку творчих здібностей учнів".

   Дякуємо усім учасникам за участь та час, який ви приділили семінару та власному професійному розвитку, виступаючим - за творчу ініціативу та бажання ділитись своїми знаннями. Зичимо педагогам гарної відпустки та вдалого відпочинку!

 

 

 

 

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора