A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Вебінар із вчителями "Партнерство як вагома складова якісного освітнього процесу"

Дата: 24.06.2021 13:51
Кількість переглядів: 302

   24 червня 2021 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників було проведено  вебінар із вчителями предмету «Захист України», основ здоров’я та фізичної культури на тему: «Партнерство як вагома складова якісного освітнього процесу».

    Лукашук Володимир Лук'янович, консультант із природничо-математичних та спортивно-технологічних питань, відкрив вебінар, обгрунтувавши його тему розповів про загальнонаціональну програму «Здорова Україна», першою складовою якої має стати модель здорової школи. Здоров’я має починатися з дитинства. Це і нова концепція уроків фізкультури – цікавих, а отже – популярних у дітей.  Директорка Центру Оксана Кушко привітала усіх учасників, розкрила суть, завдання та перспективний план розвитку Центру. Також на вебінарі педагоги  обмінялись досвідом. Із цікавою та потрібною інформацією виступили наступні вчителі: Мефанік Наталія Вікторівна, вчитель біології Оконського ліцею «Педагогіка партнерства у сучасній школі», Чернюк Ігор Максимович, вчитель фізичної культури Опорного закладу загальної середньої освіти «Цмінівський ліцей» «Використання сучасних методів на практиці»

   В ході семінару було утворено три професійні спільноти: вчителів основ здоров'я (голова - Мефанік Наталія Вікторівна, вчитель біології Оконського ліцею); вчителів фізичної культури (голова - Чернюк Ігор Максимович, вчитель фізичної культури ОЗЗСО "Цмінівський ліцей"); вчителів предмету «Захист України» (голова - Матвійчук Анатолій Васильович, вчитель предмету «Захист України» Великояблуньківського ліцею)

     Дякуємо усім учасникам!


« повернутися

Вхід для адміністратора