A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Запрошуємо стати слухачем секцій Наукового товариства учнів "КРУГОЗІР" Маневицької громади!

Дата: 24.06.2021 16:11
Кількість переглядів: 586

Зміни погляд на освіту - стань слухачем секцій Наукового товариства учнів "КРУГОЗІР" Маневицької громади!

ДОРОГІ УЧНІ! Ящо ви навчаєтеся у 5-11 класах, любите свій край, прагнете набути нових знань та практичних навичок, зробити унікальне відкриття чи дослідити невідоме, знайти друзів-однодумців по всій Україні та визначитися з майбутньою професією - приєднуйтеся до спільноти МАНівців.

ШАНОВНІ БАТЬКИ! Навчання у секціях НТУ - це можливість не лише здобути більше знань з обраного предмету, навчитися писати дослідницькі роботи та опанувати мистецтво публічного виступу, написання мотиваційного листа, а й можливість спілкуватися з викладачами вищих навчальних закладів.

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ! Якщо у Вас є бажання креативити з юними дослідниками, плекати інтелектуальну, духовну особистість, підтримувати та розвивати молоде обдарування, запрошуємо Вас до роботи в Наукового товариства учнів! Адже НТУ - це не лише конкурс-захист наукових досліджень, а й семінари, конференції, цікаві поїздки та пікніки.

Отож, Наукове товариство учнів "КРУГОЗІР" з 1 вересня ОГОЛОШУЄ набір слухачів для навчання у різноманітних секціях (перелік представлений графічно на малюнку нижче та у прикріпленому документі). НАБІР проводиться до 15 вересня 2021року (включно) на підставі заяви від батьків.

Перелік секцій МАН - покликання для скачування

ДОВІДКА за тел. 0961069265 Олена Демчук

                               0966415915 Оксана Кушко

 


« повернутися

Вхід для адміністратора