A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

У Маневицькій громаді відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 04.10.2021 10:26
Кількість переглядів: 161

Фото без опису1 жовтня у Маневицькій громаді відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівника освіти в Центрі культури та дозвілля.

Із щирими вітальними словами виступив голова Маневицької селищної ради Олександр Оксентійович Гаврилюк, який також є освітянином із багаторічним педагогічним досвідом.  Очільник Маневицької селищної ради  подякував освітянам за їхню щоденну і титанічну працю, зазначивши, що вчительська праця – це дуже складна і клопітка робота, яка заслуговує на повагу й Фото без описузахоплення, адже педагоги прищеплюють своїм вихованцям почуття любові до рідної землі, мови, держави,  вселяють у їхні серця віру у власні сили, навчають долати труднощі та радіти власним перемогам. Також Олександр Оксентійович зачитав слова чудових вітань та зичень з нагоди професійного свята від народної депутатки Ірини Констанкевич.

Почесними грамотами Маневицької селищної ради за високий професіоналізм та з нагоди професійного свята було нагороджено: Басюк Ларису Дмитрівну – завідувача Хряської початкової школи-філії Опорного закладу загальної середньої освіти «Цмінівський ліцей» Маневицької селищної ради; Кушніра Сергія Адамовича – керівника туристичного гуртка Маневицького центру творчості дітей та юнацтва; Ващук Наталію Ігорівну – вчителя-логопеда Маневицького ліцею №2  Маневицької селищної ради.

Фото без описуНачальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, Відмінник освіти України  Валентина Миколаївна Буско також щиросердечно привітала педагогів із Днем працівника освіти.  Було зазначено, що вчительство Маневиччини є висококваліфікованим, самовідданим та відповідальним. Валентина Миколаївна побажала присутнім у залі здоров’я, успіхів, нових перемог та досягнень, а головне – миру Україні. До вітань приєдналися Голова організації професійної спілки працівників освіти Маневицької селищної ради Валентина Василівна Смальчук.

Валентина Буско нагородила Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України директора Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва Валентину Миколаївну Ковальчук та  Почесною грамотою управління освіти і науки Волинської ОДА заступника директора з навчально-виховної роботи Старочорторийського ліцею Маневицької селищної ради Шостак Валентину Степанівну. Також грамотами та подяками за сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника освіти було нагороджено 41 педагога.

Після офіційної частини урочистостей для вчительства Маневиччини із святковою концертною програмою виступив Державний академічний Волинський народний хор.

Щиро вітаємо усіх працівників освіти із професійним святом! Зичимо здоров’я, натхнення та творчих злетів!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора