A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Конкурс «Повір у себе, і в тебе повірять інші»

Дата: 17.03.2022 09:45
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

З метою розвитку творчих здібностей дітей з особливими освітніми потребами Територіальний центр соціального обслуговування Маневицької селищної ради організовує проведення щорічного конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші». Конкурс буде проходити з 21 березня по 21 квітня 2022 року.

У важкий для України воєнний час надважливо вірити у себе та у сили наших захисників, саме тому керівникам закладів освіти варто забезпечити участь учнів у даному конкурсі.

До участі приймаються малюнки, вірші, листи на тему: «Україна понад усе!» Роботи можна подавати у Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради не пізніше 29 квітня 2021 року. Адреса: смт Маневичі, вул.Незалежності, 19, тел. 067 987 35 00 або на електронну пошту: tercentermanev@ukr.net.

Обов`язково разом із роботою подати наступну інформацію про автора: прізвище, ім`я та по-батькові дитини-учасника, рік народження, номер свідоцтва про народження, навчальний заклад, клас, телефон директора або вчителя.

 

Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора