A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

До Міжнародного дня логопеда було проведено засідання логопедів і дефектологів

Дата: 14.11.2022 15:14
Кількість переглядів: 297


14 листопада 2022 року у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради було проведено засідання спільнот логопедів та дефектологів з нагоди Міжнародного дня логопеда.

До засідання з вітальними словами доєднались працівники «Маневицького інклюзивно-ресурсного центру. Доля Альона Іванівна та Каліс Ніла Павлівна, у ході засідань давали рекомендації щодо ефективної роботи логопедів та використання у діяльності нормативно-правової документації, яка регулює роботу даної галузі.

Вейна Катерина Петрівна в онлайн-форматі поділилася досвідом роботи з колегами щодо особливостей розвитку мовленнєвих процесів у дітей ЗПР.

Терещенко Леся Іванівна, психолог ЦПРПП, показала розвиткові навчальні ігри на розвиток мовлення, мислення, уваги та діагностичні методики.

Завершилася зустріч логопедів і дефектологів незапланованим походом до Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, колеги забажали відвідати новий кабінет вчителя -логопеда. Турчик Віра Іванівна, логопед 

даного ЗО, показала усю документацію, яку має мати логопед, практичні матеріали, логопедичні зошити, щиро ділилася знаннями із новопризначеним колегами.

Щиро вітаємо та висловлюємо вдячність логопедам і дефектологам за їх роботу. За даними статистики, на жаль, число мовних і психічних розладів у дітей зростає з року в рік. Рання діагностика і робота з дитиною цих спеціалістів запорука успішного розвитку дитини. Ми ще раз приєднуємося до численних привітань на адресу наших незамінних вчителів-логопедів і бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у їх нелегкій праці, родинного тепла і простого людського щастя! Зі святом вас, дорогі колеги!


 


« повернутися

Вхід для адміністратора