A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Перший педагог Маневицької громади успішно пройшов сертифікацію!

Дата: 08.12.2022 09:22
Кількість переглядів: 49

7 грудня 2022 року вчителю Маневицької громади вручено сертифікат за результатами успішного проходження трьох етапів сертифікації-2022 відповідно до професійного стандарту «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти». Щиро вітаємо із новою високою сходинкою на професійній стежині учителя Бережницької гімназії-філії ОЗЗСО "Троянівський ліцей" Маневицької селищної ради Кравчука Дениса Анатолійовича.

Денис Анатолійович дуже яскраво доводить усім педагогам закладів освіти в громаді: для того, щоб успішно пройти сертифікацію не обов'язково мати багаторічний стаж, високі педагогічні звання і навіть кваліфікаційну категогію. Так! Кравчук Денис на даний момент лише спеціаліст! За результатами сертифікації учителю підвищується заробітна плата на 20% та при найближчій атестації присвоюється наступна кваліфікаційна категорія.

Якщо педагог - професіонал, компетентна багатогранна особистість, то зовсім не важливо, де він працює: у великій міській школі, чи у невеличкій сільській гімназії.

Щиро вітаємо Вас, Денисе Анатолійовичу! Бажаємо міцного здоров'я, натхнення до праці, миру в країні. Нехай Ваш здобуток на сертифікації-2022 стане хорошим прикладом для колег рідної громади. Успіху!


« повернутися

Вхід для адміністратора