A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

5 січня відбулась колегія відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Дата: 05.01.2023 16:17
Кількість переглядів: 74

5 січня 2023 року відбулась колегія відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради за участі Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка та заступника голови Володимира Фурманчука. Запрошеним гостем на засіданні стала Алла Казмірук, заступник начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Волинській області.

Учасниками засідання колегії стали директори усіх закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Маневицької селищної ради.

Вступним словом та хвилиною мовчання за загиблими воїнами розпочав зустріч колег селищний голова Олександр Оксентійович.

Олександр Гаврилюк продовжив своє слово, відмітивши хорошу роботу закладів освіти у 2022 році, подякував за активну патріотичну та волонтерську позицію педагогічних колективів. Також наголосив: «Дав би Бог, щоб закінчилась війна. Далі буде розквіт!»

Згідно плану проведення колегії заслуховувались наступні питання:

  1. Звіт начальника відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради за 2022 календарний рік  (Марчук Валерій Васильович, начальник відділу освіти, молоді та спорту  Маневицької селищної ради).
  2. Процедура проведення інституційного аудиту в закладах освіти (Казмірук Алла Анатоліївна, заступник начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Волинській області).
  3. Організація освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти в умовах воєнного стану (Мосюк Надія Миколаївна, директор Комарівського ліцею).
  4. Організація освітнього процесу в закладі дошкільної освіти в умовах сьогодення (Павлючик Олеся Василівна, директор ЗДО «Колосок» с.Троянівка).

До слова долучився Фурманчук Володимир Васильович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, підняв деякі актуальні питання, що стосуються закладів освіти. На продовження виступу Алли Казмірук, закликав керівників закладів освіти до проходження інституційного аудиту.

На завершення зустрічі від вищого керівництва у сфері освіти Маневицької громади пролунали щирі привітання із Новим роком та Різдвом Христовим.

Щиро дякуємо усім присутнім, виступаючим та залученим гостям! Також вдячність висловлюємо ЗСУ за можливість бути на своїх робочих місцях, у рідному містечку й селах та працювати в напрямку покращення якості освіти в Маневицькій громаді.

І поки ми тримаємо освітній фронт, нехай здійсниться заповітне бажання, яке зараз одне на усіх: Перемога України!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора