A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

"З Різдвом у серці" - святкове дійство для дітей загиблих Героїв та ВПО

Дата: 06.01.2023 14:33
Кількість переглядів: 63

У Маневичах 5 січня відбулася новорічно-різдвяна зустріч  «З Різдвом у серці» для дітей, батьки яких полягли за волю та незалежність України та дітей, які через війну були змушені покинути свої домівки. Дійство було зініційоване Маневицькою селищною радою та Маневицьким центром творчості дітей та юнацтва.

У Центрі культури та дозвілля на маленьких жителів громади очікували позитивні емоції, нові враження і знайомства, казкові герої, веселі ігри та пісні біля новорічної ялинки, конкурси, вікторини, які для них підготували працівники Центру творчості дітей та юнацтва і хореограф Маневицького ліцею #2. За доброю традицією до малечі завітав Святий Миколай, який подарував магію свята  та вручив подарунки.

З вітальними словами з нагоди новорічно-різдвяних свят звернулися до присутніх заступник селищного голови Володимир Фурманчук, депутат Маневицької селищної ради Людмила Веремчук, яка передала подарунки для дітей загиблих Героїв-земляків від благодійної організації « Разом Той Драйв». Директорка Маневицького центру творчості дітей та юнацтва, депутатка Маневицької селищної ради Валентина Ковальчук щиро подякувала за неодноразову допомогу та гостинці для дітей нашим друзям із Польщі а саме: Микиті Верешку, Katarzyna Helena Prokopyszyn та її команді з Дольна 6, Зелена Гура. Долучилися до вітань та передали подарунки представники товариства помочі «Szanow» Республіки Польща та Української Церкви Християн Віри Євангельської в особі Олександра Романюка.  

У ці важкі для країни часи війни людям, а особливо дітям, не вистачає позитиву, і тому неймовірна новорічно-різдвяна атмосфера, хоч і не на довгий час, дозволила діткам забути про всі страхи і біди, відчути радощі дитинства, захищеність та віру в Мир і Перемогу.

Щира вдячність організаторам, спонсорам і усім долучився до такої  благородної справи, адже діти це наше майбутнє. Рсазом до Перемоги! Слава Україні! Христос Народився!

ФОТОАЛЬБОМ


« повернутися

Вхід для адміністратора