A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Інтерактивні панелі для закладів освіти Маневицької селищної ради

Дата: 13.01.2023 10:46
Кількість переглядів: 249

 

  Зазвичай, у засніжені зимові дні всі чекають на подарунки. Приємною несподіванкою для Маневицького ліцею №2 та Оконського ліцею Маневицької селищної ради стали  подарунки від управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.  Ці заклади освіти отримали інтерактивні панелі Prestigio Multiboard 65 MB000L654 з вбудованим ПК РМВ528К001, програмним забезпеченням mozaBook. До комплекту входять також  мобільна зарядна станція JACKERY EXPLORER 500, WI-FI роутер D-LSNK DIR-841 AC1200, вебкамера PRESTIGIO WINDOWS HELLO CAMERA PVCCF2M202, джерело безперебійного живлення micro ups 800. Дані інтерактивні панелі Prestigio MultiBoard мають широкий спектр можливостей і виводять навчальний процес на якісно новий рівень. Інновація дозволяє керувати зображенням, створювати інтерактивні уроки та нові елементи, писати будь-яким непрозорим предметом простим дотиком до сенсорного екрана або через додатки для мобільних пристроїв. Використання ілюстрацій і відео в навчанні спрощує сприйняття інформації. А можливість користуватися екраном колективно (працювати з ним може одночасно до 4 осіб) додатково залучає дітей в освітній процес.

   Однією із вимог отримання інтерактивної панелі для закладу освіти була наявність власного укриття в закладі та відповідна площа приміщення.

    Сподіваємося, що дані пристрої допоможуть урізноманітнити освітній процес у вище згаданих закладах освіти Маневицької селищної ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора