A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відкрито реєстрацію на Сертифікацію-2023

Дата: 30.01.2023 10:55
Кількість переглядів: 181

З 30 січня  вчителі початкових класів, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи, мають стаж педагогічної роботи не менше двох років, зможуть зареєструватися для участі в сертифікації-2023. 

Реєстрація триватиме до 13 лютого 2023 року включно й проходитиме у два етапи:

  • основний (30 січня–05 лютого) – у межах граничної кількості для кожного регіону;
  • додатковий (06–13 лютого) – у межах загальної граничної кількості.

Для Волині гранична кількість учасників сертифікації становить 58 осіб – вчителів початкових класів. Реєстрація може бути закрита достроково, за умови досягнення граничної кількості зареєстрованих учасників області.

Охочі зареєструватися для проходження сертифікації педагогічних працівників мають заповнити реєстраційну картку-заяву, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу, розміщеного на сайті УЦОЯО в рубриці «Сертифікація педагогічних працівників», і надіслати комплект реєстраційних документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні. 

Комплект реєстраційних документів складається з:

1. оформленої реєстраційної картки-заяви;

2. копії паспорта громадянина України (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові), а в разі його відсутності — іншого документа, що посвідчує особу педагогічного працівника;

3. копії одного з таких документів:

  • довідки про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи — платника податків, або картки фізичної особи — платника податків, або сторінки паспорта, на якій зроблено відмітку з даними про реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • сторінки паспорта, на якій зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта (для особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);

4. довідки із закладу освіти;

На копіях документів необхідно написати «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставити підпис, зазначити ініціали та прізвище й дату засвідчення копії.

Детальніше із процедурою реєстрації на Сертифікацію-2023 можна ознайомитись на сайті Українського Центру оцінювання якості освіти, де й заповнюється реєстраційна картка-заява учасника ► ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ СЕРТИФІКАЦІЯ-2023

Принагідно інформуємо: у 2023 році сертифікацію зможуть пройти не лише вчителі початкових класів НУШ, а й вчителі української мови та літератури і математики. Реєстрація вчителів математики та української мови і літератури триватиме упродовж 01–11 серпня.

Нормативна база:

Положення про сертифікацію педагогічних працівників, затверджене постановою КМУ від 27 грудня 2018 р. № 1190 (в редакції постанови КМУ від 24 грудня 2019 р. № 1094)

Програма незалежного тестування фахових знань та вмінь учителів початкової школи

Наказ МОН №35 від 16 січня 2023 року "Про деякі питання проведення сертифікації педагогічних працівників у 2023 році" 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора