A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

1 березня у Маневицькому ІРЦ відбувся семінар для вчителів-логопедів

Дата: 04.03.2023 09:50
Кількість переглядів: 50

1 березня 2023 року, відповідно до плану роботи Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Маневицької селищної ради відбувся семінар-практикум для вчителів-логопедів закладів загальної середньої освіти "Логопедичне асорті".

 

 

З вітальним словом до учасників семінару-тренінгу звернулася директор ІРЦ Доля Альона Іванівна, яка розповіла про важливість роботи вчителя-логопеда. 

      Вчитель-логопед Оксенюк Наталія Вікторівна презентувала роботу про розвиток мовленнєвої сфери та постановку цілей і очікуваних результатів. Розмовляли про рівні досягнутих результатів у дітей з ООП.

     Вчитель-дефектолог Фурманчук Марія Миколаївна розповіла про подолання навчальних труднощів у дітей з ООП.

     Вчитель-логопед Чарторийського ліцею Вейна Катерина Петрівна презентувала індивідуальне логопедичне заняття «Автоматизація звука "Ш" в складах, словах, чистомовках».

Вчитель музичного мистецтва Маневицького ліцею №1 - Ружицька Оксана Вікторівна розповіла про ритміку та її роль у розвитку дітей з ООП.

Присутні змогли задати фахівцям ІРЦ питання, які з'являлися у них в процесі професійної діяльності, та отримали розгорнуті відповіді. 


« повернутися

Вхід для адміністратора