A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Слова вдячності друзям-литовцям

Дата: 03.04.2023 15:04
Кількість переглядів: 36

   Війна  внесла свої корективи в організацію освітнього процесу: зміна форм та методів роботи, навчання в укритті під час повітряної тривоги. Але незважаючи на всі перешкоди, які створюють російські загарбники, заклади дошкільної освіти на Маневиччині продовжують працювати, бо наше завдання – допомогти дітям наповнити серця любов'ю до країни, де вони починають пізнавати світ. А покращити освітній процес наші педагоги-дошкільники зможуть, використовуючи різноманітні технічні засоби навчання, у тому числі й отриманий нещодавно плазмовий телевізор, який подарували наші литовські друзі.

   Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, колектив та вихованці ЗДО № 3 «Лісові дзвіночки» висловлюють глибоку подяку за допомогу друзями із Литви: Dainius Bardauskas, Rasa Aukštikalniene, Danas Baronas.

  Із впевненістю можемо сказати, що подарунок друзів-литовців урізноманітнить освітній процес у ЗДО №3 "Лісові дзвіночки" та сприятиме розвитку уяви малюків, їх емоційному та фізичному благополуччю.

   Щиро вдячні за таку необхідну сьогодні підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. Нехай доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіяких благ, міцного здоров’я, радості і щастя! Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.


« повернутися

Вхід для адміністратора