A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

10-11 квітня проведено онлайн семінар-тренінг «Міжпредметні зв’язки дисциплін природничо-математичного циклу з фізикою"

Дата: 12.04.2023 11:38
Кількість переглядів: 104

10 та 11 квітня 2023 року для педагогів, що викладають дисципліни природничо-математичного циклу у закладах освіти Маневицької селищної ради, було проведено онлайн семінар-тренінг «Міжпредметні зв’язки дисциплін природничо-математичного циклу з фізикою". 30 педагогів Маневиччини проходили тренінг відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку за сприяння кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів ВІППО. Модератор зустрічі колег - консультант Маневицького ЦПРПП Лукашук Володимир, укладач програми, спікер - Григорій Кобель.

З учасниками семінару обговорено проблеми використання фізичних величин та їх одиниць під час вивчення дисциплін природничо-математичного циклу. Проаналізовано аспекти координації роботи вчителів різних предметів, їх співпрацю, вироблення єдиного трактування загальнонаукових природничо-математичних понять.

Педагоги з інтересом сприйняли запропоновані спікером різноманітні математичні методи для розв’язування теоретичних і експериментальних задач з фізики та геофізики. Вчителі зможуть використати в роботі демонстраційні фізичні експерименти, показані Г. П. Кобелем.

Щиро дякуємо Волинському інституту післядипломної педагогічної освіти за співпрацю та професійну прихильність до педагогів Маневицької громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора