A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

19-20 квітня відбувся семінар-тренінг «Емоційне вигорання та професійна деформація працівників освітніх організацій»

Дата: 21.04.2023 12:34
Кількість переглядів: 191

19-20 квітня 2023 року, напередодні Всеукраїнського дня психолога для спільноти працівників психологічної служби закладів освіти  Маневицької селищної ради в онлайн-форматі пройшов семінар-треніг «Емоційне вигорання та професійна деформація працівників освітніх організацій».

   Розробники програми, спікери: Андрейчин Світлана Ростиславівна  - завідувач відділу практичної психології і соціальної роботи ВІППО, Турчина Лариса Іванівна - старший викладач кафедри педагогіки і психології  ВІППО.

  На семінарі педагоги опрацювали  сучасні інноваційні підходи та  методики роботи психолога.

Спікери розкрили сутність процесів, причини та ознаки професійного вигорання, професійних деформацій, їх взаємозв’язку, співвідношення  основних понять  стресу, криз емоційного інтелекту, ресурсів особистості, стресостійкості. Було розкрито  механізми впливу артметодів на  особистість,  основні арттерапевтичні поняття та багатогранність форм арттерапевтичної роботи.

На закінчення семінару -тренінгу були проведені артерапевтичні методики, які педагоги можуть використати в професійній діяльності.

   Щиро вдячні Світлані Ростиславівні та Ларисі Іванівні за проведений семінар-тренінг, а також Волинському ІППО за співпрацю із Маневицьким Центром професійного розвитку. 

Учасники семінару, а саме 30 педагогічних працівників, отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом у 8 годин.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора