A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

25 квітня у Маневицькій громаді працювала делегація представників управління Державної служби якості освіти у Волинській області

Дата: 26.04.2023 11:02
Кількість переглядів: 156

25 квітня поважними гостями Маневицької громади, а саме відділу освіти, молоді та спорту й закладів освіти Маневицької селищної ради стали:

Казмірук Алла Анатоліївна, заступник начальник відділу інституційного аудиту;

Матвіюк Володимир Святославович, завідувач сектору роботи з експертами;

Попович Роман Михайлович, головний спеціаліст сектору роботи з експертами;

Малащук Оксана Григорівна, заступник начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позакласного контролю закладів освіти;

Сидорук Юрій Степанович, головний спеціаліст відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позакласного контролю закладів освіти.

Робота Служби у закладах освіти Маневицької громади проводилася з ціллю моніторингових досліджень щодо забезпечення рівного доступу до дошкільної та якісної позашкільної освіти у ЗО територіальних громад області. Такі дослідження проводяться шляхом збору даних, опитування директорів закладів освіти та керівників органів управління освітою.

Гості відвідали деякі заклади дошкільної освіти, Маневицький ЦТДЮ та Маневицьку ДЮСШ.

Цього дня Маневицьким Центром творчості дітей та юнацтва проводились масштабні змагання зі спортивного орієнтування "Весняні стежки", які урочистим вітальним словом відкривали гості громади Оксана Малащук та Юрій Сидорук разом із Маневицьким селищним головою Олександром Гаврилюком.

 

 

 

 

 

 

 

Також 25 квітня на базі Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка проводився навчально-методичний семінар із керівниками закладів загальної середньої освіти відповідно до плану роботи Маневицького Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Працювали над темою «Самооцінювання – важлива складова функціонування внутнішньої системи забезпечення якості освіти» за участі Алли Казмірук та Володимира Матвіюка. Самооцінювання в закладі освіти – це той механізм, який допоможе директору створити дієву й ефективну стратегію розвитку закладу, невід’ємною частиною якої є внутрішня система забезпечення якості освіти, а також підготуватися до інституційного аудиту.

Щиро дякуємо управлінню Державної служби якості освіти у Волинській області за увагу до закладів освіти та за професійну співпрацю із відділом освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора