A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Проведено атестацію робочих місць машиністів (кочегарів) котелень закладів освіти

Дата: 26.04.2023 12:24
Кількість переглядів: 59

     Атестаційною комісією відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, склад і повноваження якої визначені наказом, проведено атестацію робочих місць машиністів (кочегарів) котелень закладів освіти.

Ця робота проводилась відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про Порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці» від 01.08.1992 № 442», згідно із методичними рекомендаціями проведення атестації робочого місць за умовами праці, затвердженими міністром праці України 01.09.92 року (Постанова №41) і Головним державним санітарним лікарем України. Проведено наступне: установлені терміни і графік проведення підготовчих робіт по атестації робочих місць за умовами праці робочого місця машиніста (кочегара) котельні закладів освіти ( перелік робочих місць, що підлягають атестації).

     Заключено договір з Державним підприємством  «Волинський експертно-технічний центр Держпраці » яким було надано послуги у сфері охорони праці, а саме:  своєчасно та якісно проведено санітарно-гігієнічні дослідження з метою атестації за умовами праці робочих місць машиніста (кочегара) котельні закладів освіти. Основна мета такої діяльності полягає у регулюванні відносин між власником і працівниками у галузі реалізації прав на здорові й безпечні умови праці, пільги і компенсації за роботу із шкідливими умовами праці.

    За результатами санітарно-гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу, складених карт умов праці на кожне враховане робоче місце,  складено  перелік робочих місць працівникам, яким підтверджено право на пільги і компенсації, передбачені законодавством, та перелік робочих місць з несприятливими умовами праці, на яких необхідно здійснити першочергові заходи по їх поліпшенню, затверджено наказом. З результатами атестації ознайомлено працівників, зайнятих на робочих місцях, що атестуються.


« повернутися

Вхід для адміністратора