A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Здобувачі освіти Маневиччини серед переможців творчого конурсу Інформаційного центр «Полісся» Рівненської АЕС 

Дата: 22.05.2023 09:57
Кількість переглядів: 31

        Щороку навесні серед учнівської молоді Інформаційний центр «Полісся» Рівненської АЕС  проводить творчі  конкурси.  Цьогоріч учасниками такого  заходу  стали і діти Маневицької ОТГ. Тема конкурсу «Рік незламності»  відгукується у серці кожного українця і по-особливому в дитячому серці. Рік незламності українців діти зобразили через власні пережиті емоції та ставлення до всього, що відбувається в країні.

        Привітали юних конкурсантів  і їхніх наставників та вручили нагороди представники Рівненської АЕС – заступник генерального директора з персоналу Богдан Шмигельський, начальник управління інформації та зв’язків з громадськістю  голова ВП ГО «УкрЯТ» у Рівненській області Сергій Гуцало.  Для участі в конкурсі було представлено  151  роботу.  Переможцями стали і діти  Маневиччини, зокрема  Мефанік Катерина та Ланова Єва.

         Конкурс проводився у двох номінаціях. Журі у складі фахівців Рівненської АЕС оцінювали художню майстерність авторів, відповідність тематиці, оригінальність та композицію робіт.

        У підсумку  номінації «декоративно-прикладне мистецтво, цифровий малюнок, анімація, короткометражне відео» у молодшій віковій групі друге місце посіла робота п’ятикласниці Катерини Мефанік (Маневицький ліцей №2 ).

       Робота Єви Ланової  (Маневицький центр творчості дітей та юнацтва) посіла третє місце  у  номінації «образотворче мистецтво» в молодшій віковій групі

      Окрім того, за активну співпрацю і сприяння в проведенні конкурсу подяки  та сувеніри отримали більше десяти керівників гуртків та вчителів, зокрема  вчителька Маневицького ліцею №2 Наталія Мефанік  та керівник художньої студії «Чарівна палітра» Маневицького центру творчості та юнацтва Оксана Мельник.

          Усі призери нагороджені грамотами, сувенірними та солодкими подарунками, а також  грошовими преміями від Рівненської АЕС.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора