A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Вшанування учасників всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2023"

Дата: 05.06.2023 15:20
Кількість переглядів: 34

2 червня 2023 року в актовій залі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження педагогів Волинської області, які були учасниками, лауреатами та переможцями всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».

Усіх присутніх вітали та вручали нагороди директор ВІППО Петро Олешко та начальниця управління освіти і науки обласної державної адміністрації Наталія Матвіюк.

Представники Маневицької громади мали приємну можливість відвідати цей захід. Грамотами учасників першого туру всеукраїнького конкурсу «Учитель року - 2023» нагороджені Клець Мирослава Миколаївна, вчителька Будківського ліцею (номінація «Початкове навчання») та Гладь Вадим Вікторович, учитель Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка (номінація – «Фізична культура»).

Під час участі у такому масштабному конкурсі педагогічної майстерності наші учителі отримали колосальний досвід та нове натхнення до праці, а під час візиту до ВІППО – приємні емоції. Окрім урочистостей, освітяни Маневиччини відвідали персональну виставку ляльок-мотанок, що розміщена у бібліотеці інституту, та познайомилися й поспілкувалися із майстринею Наталією Бугай – авторкою виставки.

 Щиро бажаємо педагогам не зупинятися на досягнутому та попри все рухатися вперед до нових звершень! Дякуємо Волинському ІППО за професійну увагу до кожного педагога. Бажаємо процвітання та миру…


« повернутися

Вхід для адміністратора