A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Педагоги Маневиччини пройшли семінар-тренінг «Реалізація інноваційних підходів НУШ при організації освітнього процесу з хімії»

Дата: 08.06.2023 09:27
Кількість переглядів: 26

07 червня 2023 року для педагогів, що викладають хімію та біологію у закладах освіти Маневицької селищної ради, було проведено семінар-тренінг «Реалізація інноваційних підходів НУШ при організації освітнього процесу з хімії» у онлайн-режимі 24 педагоги Маневиччини проходили тренінг відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку за сприяння кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів ВІППО. Модератор зустрічі колег – консультант Маневицького ЦПРПП Лукашук Володимир; укладач програми, спікер – Кащенюк Мирослава Ростиславівна, методист   Волинського інституту після дипломної педагогічної  освіти.

Мирослава Ростиславівна поділилась досвідом використання інноваційних технологій на уроках хімії та біології. Практика показує, що найефективнішим навчання стає тоді, коли учень виявляє  максимальну активність, а вчитель виконує роль консультанта та фасилітатора – допомагає їм самостійно робити висновки та узагальнення, спираючись на їхній життєвий досвід і ніколи не « замикає» навчання на собі.

До роботи з педагогами Маневичини долучилась Трачук Тетяна Володимирівна, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів, кандидат педагогічних наук, яка зупинилась на розв’язуванні хімічних задач.

Педагоги – учасники семінару щиро дякують методистам ВІППО за цікаву зустріч, де отримали багаж знань, який можуть використати у своїй роботі.
Бажаємо здоров'я, творчих ідей та мирного неба!


« повернутися

Вхід для адміністратора