A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відбувся семінар-практикум «Формування інноваційної компетентності педагогів»

Дата: 09.06.2023 15:40
Кількість переглядів: 27

9 червня 2023 року було проведено семінар-практикум «Формування інноваційної компетентності педагогів» для педагогів Маневицької громади у онлайн-форматі на платформі Google-meet. Зустріч відбулась відповідно до плану роботи КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради з метою формування професійної компетентності педагогів з питань впровадження новітніх технологій, створення та підтримки інновацій у закладі загальної середньої освіти.

Учасниками семінару стали 29 педагогів, які працювали за освітньою програмою Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти. Розробник програми, спікер – Поліщук Наталія, завідувачка відділу освітньої та інноваційної діяльності ВІППО. Модератор зустрічі -  Оксана Кушко, директорка Маневицького Центру професійного розвитку.

Під час роботи семінару педагоги мали змогу удосконалити власні професійні компетентності з питань методології та дидактичних принципів інноваційної освіти, ознайомитися із нормативно-правовими основами інноваційної діяльності у системі освіти України. Учасники практикума опрацювали основні види інновацій в освіті та їх класифікацію, обговорили основні передумови й форми організації освітнього процесу в контексті інноваційної діяльності у закладі освіти. Колеги під керівництвом Наталії Анатоліївни проаналізували критерії готовності педагога до інноваційної діяльності. 

Висловлюємо щиру вдячність Волинському ІППО та обласним методиста за професійну співпрацю із Маневицьким ЦПРПП. Бажаємо миру!


« повернутися

Вхід для адміністратора