A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Участь педагогів Маневиччини в освітньому форумі «Освітній фронт: виклики та рішення в умовах воєнного стану»

Дата: 19.06.2023 15:07
Кількість переглядів: 30

Навіть у літній період відпусток педагоги Маневиччини не забувають про самоосвіту та активно працюють над власним професійним розвитком. Наші педагоги Кудкудак Марія Василівна і Клець Мирослава Миколаївна з Будківського ліцею , Білітюк Світлана Степанівна і Мельник Ольга Анатоліївна з Цмінівського ліцеїю взяли участь в освітньому форумі «Освітній фронт: виклики та рішення в умовах воєнного стану», який відбувся 16 червня у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Педагоги на форумі мали можливість почути виступи високопосадовців, а після вітальних слів відбулося засідання чотирьох дискусійних панелей: «Учні та студенти за кордоном: механізми збереження національної освіти», «Національно-патріотичне виховання: освітній, виховний, безпековий та оборонний чинники», «Психологічний та соціальний супровід учасників освітнього процесу та їх батьків в умовах війни», «Інтеграція освіти і науки: зарубіжний досвід та українські реалії».

Учителі пройшли навчання за програмою підвищення кваліфікації в обсязі 6 академічних годин на тему «Антикризовий менеджмент закладу освіти в умовах воєнного стану», а з новими знаннями та вміннями поділяться з педагогами та учнями  у новому навчальному році.

Детальніше про форум можна дізнатись на сайті Волинського національного університету імені Лесі Українки. https://vnu.edu.ua/uk/news/suspilstvo/v-universyteti-vidbuvsya-volynskyy-osvitniy-forum-osvitniy-front-vyklyky-ta?fbclid=IwAR3YzwuwRHJpB6oQ-_LhD50W5mzsveI-42yhBgDrwjaLisLm-HdYUdXLbWU


« повернутися

Вхід для адміністратора