A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відкрита реєстрація на Сертифікацію-2023: вчителі математики та української мови і літератури НУШ

Дата: 01.08.2023 09:06
Кількість переглядів: 112

У спекотний час відпусток педагогам не варто забувати про власний професійний розвиток та фахове зростання.

Сьогодні, 1 серпня, вперше для вчителів української мови і літератури та математики розпочинається реєстрація для проходження сертифікації у 2023 році. Така можливість для педагогів-предметників НУШ відкрилась згідно із наказом МОН України №35 від 16.01.2023 року "Про деякі питання проведення сертифікації педагогічних працівників у 2023 році".

Реєстрація триватиме 10 днів від 01 до 11 серпня 2023 року (основний етап 01–07 серпня; додатковий етап 07–11 серпня).

Серед учителів математики та української мови і літератури НУШ сертифікація проводиться вперше. Цьогоріч у ній можуть взяти участь по 500 педагогів кожної із зазначених спеціальностей. Тому не варто зволікати і чекати додаткового етапу реєстрації, аби не залишитись з бажанням і без вільного місця.

Бажаючим пройти сертифікацію педагогам варто пройти процедуру реєстрації, яка покроково розписана на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти .

Згідно із Положенням про сертифікацію педагогічних працівників метою сертифікації є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

У Маневицькій громаді є великий потенціал таких педагогів. Тому запрошуємо до участі у Сертифікації-2023!

Супровід під час реєстрації та методичну підтримку протягом участі педагоги можуть отримати від фахівців Маневицького Центру професійного розвитку педагогічних працівників.


« повернутися

Вхід для адміністратора