A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

21 вересня відбувся онлайн-тренінг "Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат"

Дата: 25.09.2023 09:52
Кількість переглядів: 74

21 вересня відбувся онлайн-тренінг "Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат" для директорів та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників Волинської та Житомирської областей.

Олексій Редько, начальник управління Державної служби якості освіти у Житомирській області, привітав колег з початком навчального року.

Руслана Дмитрієва, заступник начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Житомирській області, розповіла про проблеми навчальних втрат, окреслила ефективні шляхи для їх виявлення та подолання, пропозиції, рекомендації щодо компенсації навчальних втрат.

Тетяна Костюченко, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби, презентувала діагностичний інструментарій та алгоритм роботи на платформі для дистанційного та змішаного навчання - Всеукраїнська школа онлайн.

Також учасники тренінгу мали можливість виконати практичне завдання, під час якого реєструвалися в ролі вчителів та учнів на птатформі ВШО. Було проведено пробне діагностичне тестування. Учасники отримали його звіт та результат.

Щиро дякуємо колегам за цікавий, пізнавальний та корисний онлайн-тренінг!


« повернутися

Вхід для адміністратора