A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

03-04 жовтня 2023 року в онлайн- форматі пройшов семінар-тренінг  «Попередження стресових перенавантажень учасників освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання»

Дата: 05.10.2023 09:19
Кількість переглядів: 170

 

03-04 жовтня 2023 року в онлайн- форматі пройшов семінар-тренінг  «Попередження стресових перенавантажень учасників освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання» .

Розробник програми, спікер – Турчина Лариса Іванівна, старший викладач кафедри педагогіки і психології Волинського ІППО.

Метою освітньої програми є формування психологічної та інклюзивної компетентностей у педагогів, що сприятимуть профілактиці стресових перевантажень, пов’язаних з інклюзивним навчанням та розвитку резильєнтності як самих педагогів, так і учнів, батьків.

Лариса Іванівна розповіла про підвищення професійної компетентності у сфері сучасних досягнень психології, вікової психології, інклюзії. Педагоги  вчилися  удосконалювати вміння визначити власні ресурси резильєнтності та сприяти власній стресостійкості. Вивчали засвоєння навичок емоційної саморегуляції і управління емоційними станами в стресових ситуаціях та сприяння формуванню їх в учнів відповідно до вікових й індивідуальних особливостей. Формували вміння та навички подолання стресових перевантажень в учнів та організації безпечного навчання дітей за різними нозологіями. 

      Щиро вдячні Ларисі Іванівні за проведений семінар-тренінг, а також Волинському ІППО за співпрацю із КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Маневицької селищної ради.

У роботі семінару взяли участь 33 педагогічні працівники, які отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом у 8 годин.

 

 Організатор зустрічі -  психолог КУ «ЦПРПП» Маневицької селищної ради Терещенко Леся Іванівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора