A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

28 вересня відбулась онлайн інформаційна сесія на тему:"Якісна освіта як нова суспільна цінність успішної громади. Ключові виклики освітнього процесу в умовах війни.

Дата: 29.09.2023 09:33
Кількість переглядів: 82

28 вересня на платформі Microsoft Teams за підтримки Регіонального офісу Програми "U - Lead з Європою" у Волинській області, відбулась онлайн інформаційна сесія на тему:"Якісна освіта як нова суспільна цінність успішної громади. Ключові виклики освітнього процесу в умовах війни."

Модератор зустрічі: Анатолій Матвіюк, радник з місцевих фінансів та управління Регіонального офісу Програми" U - Lead з Європою" у Волинській області.

Спікери: Ангеліна Корець, начальниця упраління Державної служби якості освіти у Волинській області; Володимир Сірук, начальниця відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти управління Державної служби якості освіти у Волинській області; Володимир Матвіюк, начальник сектору роботи з експертами; Юлія Спас, представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області; Інна Остапович, начальниця сектору ювенальної превенції УПД Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Спікери онлайн інормаційної сесії привернули увагу на зміст та напрямки співпраці між органами місцевого самоврядування, керівниками закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, управлінням Державної служби якості освіти у Волинській області з питань організації безпечних умов навчання та праці з врахуванням безпекових умов в період воєнного стану. Учасники зрозуміли принципи організації безпечного освітнього середовища в закладах освіти та як проводити моніторингові дослідження як дієвого інструментарію виявлення та відстеження тенденцій якості освітньої діяльності на відповідній території.

Щиро дякуємо спікерам за змістовну, цікаву та корисну зустріч!


« повернутися

Вхід для адміністратора