A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відбувся онлайн-семінар учителів математики

Дата: 25.10.2023 14:54
Кількість переглядів: 187

   

25 жовтня 2023 року згідно з планом роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради відбувся онлайн-семінар учителів математики на тему: «Формування цифрової компетентності вчителя математики з метою підвищення якості освіти шляхом створення та використання інтерактивних вправ у онлайн середовищі».

   Семінар розпочала консультант КУ «ЦПРПП» Редько Віта Іванівна, яка ознайомила  з темою та планом роботи зустрічі.

   Гаврилюк Наталія Михайлівна, вчитель математики Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка,  виступала з темою критичного мислення. Вона акцентувала увагу на критичному мисленні як складному та багаторівневому явищі, що означає вільно використовувати розумові стратегії та операції високого рівня для формулювання обґрунтованих висновків і оцінок, прийняття рішень. Також учасники семінару пройшли тестування на вміння розвивавати критичне мислення учнів на уроках.

   Радчук Ольга Трохимівна, вчитель математики Черевахівської гімназії, поділилася досвідом своєї роботи у використанні цифрових технологій для розвитку критичного мислення учнів 5-6 класів та зупинилась на використанні цифрових технологій як багатогранній можливості Інтернету в діяльності учнів, яка розвиває їх творчі, дослідницькі здібності, сприяє самовираженню, підвищує інтелектуальну та соціальну дієвість, створюючи мотивацію для самостійної пізнавальної діяльності в групах або індивідуально.

 

   Вчитель математики Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, Савоник Надія Володимирівна, розповіла про складники цифрової компетентності вчителя та відзначила, що цифрові компетентності включають в себе вміння використовувати, фільтрувати, оцінювати, створювати, проектувати та поширювати цифрові освітні ресурси. Педагогічні працівники повинні вміти захищати вміст, дані та цифрові ідентичності, а також визнавати та ефективно працювати з цифровими засобами та технологіями.

   Щиро вдячні педагогам за змістовні, корисні та цікаві виступи на семінарі, а нашим захисникам за можливість працювати.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора