A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Семінар для керівників ЗЗСО

Дата: 01.11.2023 11:11
Кількість переглядів: 155

    Цінуємо і зміцнюємо співпрацю з ВІППО, що сприяють безперервному якісному зростанню.

Яскравий приклад – семінар для керівників закладів загальної середньої освіти, який відбувся 26 – 27 жовтня  відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради. Директорат Маневицької громади працював над темою «Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти».

    Оксана Володимирівна Рудь, старший викладач кафедри менеджменту освіти, дуже доступно та змістовно розкрила питання, яке хвилює кожного керівника, який вболіває за свій заклад освіти. Спікерка також наголосила на основних нормативно-правових документах, якими повинен керуватися директор при управлінні цим важливим системним процесом. Оксана Володимирівна також привернула увагу керівників до розробленої Державною службою якості освіти системи EvaluEd».

    Михайло Олександрович  Сташенко, кандидат менеджменту освіти Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, наголосив на нормативно-правовій базі, яка регулює проведення самооцінювання і моніторинг. Також було обговорено чотири напрями, за якими проводиться самооцінювання та інституційний аудит.

     Олена Святенко, заступниця директора департаменту – начальник управління роботи із закладами загальної середньої освіти та дошкільної освіти департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України нагадала про «Абетку для директора», якою має керуватися кожен керівник. Спікерка зазначила, що це допоможе визначити сильні та слабкі сторони закладу освіти за результатами самооцінювання і зрозуміти над чим першочергово попрацювати, підкаже, як розробити власну стратегію розвитку і досягти поставлених цілей.

   Сердечна вдячність Оксані Рудь, Михайлу  Сташенку та Олені Святенко за високий професіоналізм, майстерність, легкість та доступність у висвітленні важливих питань, усім присутнім – за плідну співпрацю!

       На підтвердження набутих знань та умінь учасники семінару отримали сертифікати.


« повернутися

Вхід для адміністратора