A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

10 жовтня у Маневицькій публічній бібліотеці відбулася зустріч з українським письменником Олександром Красовицьким

Дата: 10.10.2023 15:27
Кількість переглядів: 24

10 жовтня у Маневицькій публічній бібліотеці відбулася зустріч з українським письменником Олександром Красовицьким.

Працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників мали змогу почути обдаровану людину, митця, багатогранну особистість, неперевершеного творця літератури, письменника, засновника та генеральний директор видавництва «Фоліо»(Харків).

Олександр Красовицький, який під час свого туру бібліотеками північної Рівненщини та Волині не оминув і Маневиччину.

Пан Олександр займає чітку життєву позицію щодо повного ембарго на книжки походженням з РФ. Саме видавництво "Фоліо", яке на сьогоднішній день є одним з найбільших видавництв України, видає українських та зарубіжних авторів, а також класику, літературу для дітей та книжки іноземними мовами. Від початку повномасштабного вторгнення Олександр Красовицький написав три художні твори: «Завтра», «Вчора» та «Сьогодні», а наразі працює над наступною книгою «Післязавтра». Також видав багато книг у співавторстві з іншими письменниками, істориками, відомими українцями. Для усіх присутніх презентував свій найновіший роман "Сьогодні".

Пан Красовицький розповідав про проблеми книжкового ринку України та їх вирішення, про бібліотечну галузь, про труднощі, з якими зіштовхнулося видавництво під час повномасштабного вторгнення. Зауважив, що війна створила запит на українську книгу, в тому числі й за кордоном.

Усі охочі мали нагоду поспілкуватися з паном Красовицьким та придбати книги з автографом. А  читачам  бібліотеки автор подарував книги видавництва "Фоліо" (в т.ч. дві книги англійською мовою), за що ми щиро вдячні.


« повернутися

Вхід для адміністратора