A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Шляхи розвитку творчої особистості на уроках трудового навчання

Дата: 09.11.2023 15:51
Кількість переглядів: 371

 

8 листопада 2023 року згідно з планом роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради відбувся  семінар  вчителів трудового навчання на тему: «Шляхи розвитку творчої особистості на уроках технологій».

Вітальним словом семінар розпочала консультант КУ «ЦПРПП» Редько Віта Іванівна.

Кантура Віталій Олександрович, голова спільноти вчителів трудового навчання, акцентував увагу на роботі спільноти та презентував вироби учнів, які зайняли призові місця на обласних етапах різноманітних конкурсів.

Інтерактивне навчання - це організація пізнавальної активності, яке має на меті створення комфортних умов навчання, за яких кожен учень відчуває свою успішність та інтелектуальну спроможність. Саме на цьому питанні зупинилась Сопронюк Тетяна Михайлівна, вчителька Черської гімназії-філії ОЗЗСО «Троянівський ліцей», поділившись досвідом своєї роботи з питань використання інноваційних технологій на уроках трудового навчання.

Практичною частиною засідання семінару було проведення колегами майстер-класів.

Педагог Великоведмезької гімназії-філії ОЗЗСО «Цмінівський ліцей» Юлія Олегівна Падалюк провела майстер-клас «Плетіння з паперової лози», зосередивши увагу присутніх на елементах декору, які входять в сучасні інтер'єри, особливо після прагнення людей до екологічності та повторного використання непотрібних речей. Старі газети та журнали можна не викидати, а виготовити  своїми руками з них корисні вироби для дому. 

Дерлюк Тетяна Антонівна, вчитель трудового навчання Лісівської гімназії провела майстер-клас «Патріотична підвіска в автомобіль». Учасники семінару закріпили  свої вміння на практиці.

Зацікавила присутніх  технікою макраме та вмінням використовувати її на уроках, показавши майстер-клас «Патріотичний браслет в техніці макраме», Світлана Андріївна Стрельчук, педагог Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, під час якого всі учасники  мали змогу сплести  браслети у патріотичних кольорах.

Щиро вдячні педагогам за виступи та майстер-класи на зустрічі, а нашим захисникам за можливість працювати.

 

ФОТОАЛЬБОМ ПОДІЙ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора