A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Відбувся Всеукраїнський вебінар "Підсумки І хвилі шкільного уроку волонтерства"

Дата: 13.11.2023 11:59
Кількість переглядів: 78

 

10 листопада 2023 року відбувся Всеукраїнський вебінар «Підсумки І хвилі шкільного уроку волонтерства».

Проєкт покликаний надихнути підлітків 8 – 11 класів займатися волонтерською діяльністю. Ініціатори – ГО "Українська Волонтерська служба" та ГО "Рух Олександра Педана "Juniors"" за підтримки Дитячого фонду ООН (Юнісеф) в Україні Міністерства освіти і науки та Міністерства молоді та спорту України.

На вебінарі організатори:

  • Про підсумки першої хвилі ініціативи «Шкільний урок волонтерства», що проходила з 16 жовтня по 05 листопада;
  • Оголосили результати конкурсу найактивнішим громадянам, що проводили уроки волонтерства;
  • Розповіли про кращі практики щкільних уроків волонтерства, а також заплановані активності, які відбудуться в листопаді.

Спікери наголосили, що всі вчителі, які проведуть хоча б 1 урок та нададуть звіт – отримають грамоти про участь в проєкті. 30 найактивніших педагогів будуть відзначені цінними призами. Їх буде відібрано журі, що складається з представників ГО «Рух Олександра Педана «ДжуніорС», ГО «Українська Волонтерська служба» та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України.

Конкурс триватиме з 16 жовтня по 24 грудня 2023 року у три хвилі:

  • 1 хвиля - для відзначення вчителів, що провели уроки в період з 16 жовтня по 5 листопада 2023 року - оголошення переможців до 10 листопада 2023 року.
  • 2 хвиля - для відзначення вчителів, що провели уроки в період з 6 листопада по 26 листопада 2023 року - оголошення переможців до 1 грудня 2023 року.
  • 3 хвиля - для відзначення вчителів, що провели уроки в період з 27 листопада по 15 грудня 2023 року - оголошення переможців до 22  грудня 2023 року.

Критерії відбору переможців:

  • кількість проведених уроків
  • додання авторського компоненту до проведеного уроку
  • проведення додаткових волонтерських та рухових активностей в своєму закладі з метою активізації дітей 

В кожній з хвилі обираються 10 переможців - що отримують цінні призи, вартістю до 2000 грн., для підвищення якості проведених занятть у своїх школах - павербанки, портативні колонки.


« повернутися

Вхід для адміністратора