A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Підсумки конкурсу "Учитель року -2024" в номінації "Образотворче мистецтво"

Дата: 01.12.2023 16:11
Кількість переглядів: 77

 

   

   Учитель – одна з найважливіших професій. Вона для обраних. До вчителя йдуть зі своїми болями й радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє.

На базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти проходило фахове змагання для учителів образотворчого мистецтва «Учитель року -2024».

    Педагогічну майстерність, професійні уміння представила Мирослава Остапчук, вчитель образотворчого мистецтва Маневицького ліцею №2, яка отримала визнання «Педагог-новатор». Конкурс став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, школою самоствердження і самовираження, відкрив багато граней педагогічного досвіду.

    Шановна наша, Мирославо Анатоліївно! Прийміть найщиріші й теплі привітання! Бажаємо Вам подальших успіхів і здобутків! Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Ви – наша гордість! Так тримати! І з таким же настроєм і завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин! Нехай Вам щастить у всьому!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора