A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Участь в ХХХ обласному турнірі фізиків

Дата: 12.12.2023 09:16
Кількість переглядів: 246

   10 грудня 2023 року на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся ХХХ обласний турнір юних фізиків. Серед усіх груп були і наші учні закладів загальної середньої освіти Маневицької громади. Цьогорічна команда складалась з учнів Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка та Маневицького ліцею № 2:

  •  Дерлюк Артур  ( 11 клас);
  • Романюк Артем  (11 клас);
  • Чміль Аліна (11 клас);
  • Савчук Мирослав (10 клас);
  • Макарчук Катерина (11клас).

    Юні науковці активно досліджували ламінарний водяний струмінь, вивчали лінзу з водяної плівки, визначали як геометрія ходунка та керуючі параметри впливають на його швидкість ходьби, проводили “фокуси з лінійкою” тощо. І навіть повітряна тривога не завадила проведенню активних турнірних дискусій.

    Готувались наші учасники до обласного турніру, під керівництвом Деркача Андрія Олексійовича, вчителя фізики Маневицького ліцею №2 та  Бондар Лариси Іванівни, вчителя фізики Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка. За підсумками турнірних змагань учні закладів освіти Маневицької громади зайняли  ІІІ місце!

      Щира вдячність наставникам та учням за участь в обласному турнірі юних фізиків та найбільша вдячність нашим захисникам, які дають нам можливість працювати.


« повернутися

Вхід для адміністратора