A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Участь у тренінгу «Налагодження міжвідомчої взаємодії для попередження та протидії торгівлі людьми в територіальних громадах Волинської області»

Дата: 11.01.2024 09:29
Кількість переглядів: 45

Війна  негативно вплинула на українців  і внаслідок цього всього посилилися ризики для людей потрапити в ситуації торгівлі людьми чи експлуатації.

09 січня 2024 року в смт Маневичі  було проведено тренінг «Налагодження міжвідомчої взаємодії для попередження та протидії торгівлі людьми в територіальних громадах Волинської області» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку для місцевих представників суб’єктів НМВ.

На тренінгу були присутні учасники з Маневицької, Колківської і Прилісненської громад.

На сьогодні спільне завдання для усіх суб'єктів взаємодії усунути причини та умови, що призводить до таких ситуацій хоча б шляхом підвищення обізнаності людей про дану проблему.

Представником від освітньої сфери діяльності Маневицької громади була   Терещенко Леся Іванівна, психолог  КУ«ЦПРПП» Маневицької селищної ради.

Всі учасники/учасниці тренінгу з територіальних громад  дізналися про суть торгівлі людьми, як комплексної проблеми, зокрема в період воєнного стану та про основні шляхи потрапляння українських громадян до тенет торгівців людьми, експлуатації та про нові ризики, що виникли під час війни. Отримали знання щодо практичних механізмів міжвідомчої взаємодії на рівні громади та надання ефективної, дієвої допомоги постраждалим від торгівлі людьми, трудової експлуатації та гендерно зумовленого насильства.


« повернутися

Вхід для адміністратора