A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Вітаємо з перемогою!

Дата: 30.01.2024 15:37
Кількість переглядів: 40

 

Ми завжди пишаємось успіхами і перемогами здобувачів освіти та педагогічних працівників закладів освіти Маневицької громади.

Національний еколого-натуралістичний центр Міністерства освіти і науки України оголосив результати Всеукраїнського конкурсу методичних моделей закладів загальної середньої та позашкільної освіти з національно-патріотичного виховання дітей і молоді "Виховати особистість".

За підсумками проведення цього конкурсу в номінації “Заступник/заступниця директора з виховної роботи закладу загальної середньої освіти/ закладу позашкільної освіти”на обласному рівні визначена переможцем,а на всеукраїнському рівні здобула ІІІ місце Шишолік Мирослава Степанівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Маневицького центру творчості дітей та юнацтва Волинської області.

Конкурс проводився з метою поширення педагогічного досвіду з реалізації моделей закладів загальної середньої та позашкільної освіти, зорієнтованих на пріоритет національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді шляхом впровадження новітніх технологій та методик.

Вітаємо Мирославу Степанівну з чудовим результатом, бажаємо нових звершень та досягнень, наснаги та натхнення, креативності та жаги до пізнання.

Дякуємо за патріотичне виховання дітей та за вашу невтомну працю задля Перемоги!

Успіхів у подальшій роботі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора