A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі»

Дата: 07.02.2024 11:27
Кількість переглядів: 31

    Визначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі».

    Відділ практичної психології та соціальної роботи організував і провів ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми».

     ІІ місце посіли працівники психологічної служби ОЗЗСО «Цмінівський ліцей» Маневицької селищної ради ‒ Водько Ганна Петрівна, практичний психолог та  Кабай Катерина Володимирівна, соціальний педагог, з програмою «Згуртування учнівського колективу».

     Вітаємо педагогів, бажаємо наснаги і нових творчих ідей! Висловлюємо слова вдячності, що взяли на себе сміливість за таких напружених умов праці долучитися до участі у конкурсі. Бажаємо професійних звершень, натхнення від результатів своєї праці, невичерпної енергії та оптимізму та подальших перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора